Bach bloesems

De prijs :)


Ainsworths Bach Bloesem Remedies

Ainsworths Bach Bloesem Remedies
De Bach Bloesem Remedies zijn nog net zo essentieel als toen zij ontdekt werden. Bij Ainsworths worden de remedies van dezelfde planten geprepareerd als die Dr. Bach gebruikte. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de soorten die in het wild groeien.

De Ainsworths Bach Bloesem Remedies zijn gemaakt op basis van brandy met een verdunning van 1 : 240. Deze bereidingswijze is de exacte methode waarop Dr. Bach zijn remedies maakte.

De Ainsworths Bach Bloesem Remedies zijn zowel los als per 10 ml. set verkrijgbaar.

Alhoewel Dr. Bach homeopaat van beroep was, vermelde hij duidelijk dat zijn Bach Bloesem Remedies absoluut geen homeopathische bereidingen waren.Ainsworths Recovery Cream
Ainsworths Recovery Cream
Deze crème is geproduceerd met behulp van een unieke formulering die voor 100% op natuurlijke basis is en geen conserveringsmiddelen bevat. Dit is vooral belangrijk voor een Bachcrème, die bedoeld is als een milde "holistische" crème. Door geen gebruik te maken van sterke chemische conserveringsmiddelen blijft de natuurlijke energie van het product in stand.

Er is tevens een Kosjere Ainsworths Recovery Remedy verkrijgbaar met gecertificeerd door London Beth Din


KONINKLIJKE GOEDKEURING
Ainsworths is de eer te beurt gevallen benoemd te worden tot Royal Warrant Holder (Hofleverancier) voor het leveren van hun homeopathische geneesmiddelen aan HM de koningin, HM de koningin-moeder en ZKH de prins van Wales. Goedgekeurd met drie erkenningen als hofleverancier door benoeming door ZKH prins Charles, HM de koningin en HM de koningin-moeder.Deze benoeming wordt alleen toegekend aan ondernemingen die voorbeeldige normen aanhouden.

Ainsworths
• Oorspronkelijke formulering van Dr Edward Bach.
• Original Stockconcentrate - verdunning van 1:240 ( 1 druppel moedertinctuur op 240 druppels brandy)
• Gebruik van brandewijn
• De Ainsworths Recovery Cream is 100% natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen.

De Ainsworths Bach Bloesem Remedies

Het is al veel jaren geleden toen Nora Weeks, de trouwe assistent van Dr. Bach, John Ainsworths kennis liet maken met de Bach Remedies.

Tegenwoordig heeft Ainsworths Ltd. zich als producent van de Bach Bloesem Remedies een betrouwbare en bekende naam opgebouwd.


John Ainsworths


De opvolger van John Ainsworths, Tony Pinkus, maakt de Ainsworths Bach Bloesem Remedies nog precies zoals en in de geest van Dr. Bach en Nora Weeks.

Respect voor de natuur:
Ainsworths Bach Bloesem Remedies worden van planten, struiken en bomen gemaakt, die in gebieden groeien waar geen mensen komen.

Waarom maakt Ainsworths Bach Bloesem Remedies?

Het productie proces van de bach bloesem remedies is in principe simpel. Het was de bedoeling van Dr. Edward Bach dat er een methode zou zijn die voor iedereen te gebruiken zou zijn.


Tony Pinkus

De manier om de best mogelijke Bach Bloesem Remedies te maken!

Ainsworths besloot om het fabricageproces van Dr. Bach opnieuw vanaf het begin te analyseren. Hoe ging het Dr. Bach zelf af?

De historische betekening van het Bach Centrum in Mount Vernon was bekend, maar gelijktijdig wist Ainsworths, dat hier het einde van de weg van Dr. Bach was en dus niet waar hij begonnen was.

Hij had immer al het idee, dat de remedies uit in het wild groeiende planten gemaakt zouden moeten worden.

De planten, die Ainsworths gebruikt, zouden uit zo'n ecologisch gebied moeten komen waar ze geen contact gehad zouden hebben met mensen, zodat hun werking hier niet door beïnvloed zou kunnen worden.
Ainsworths

De Ainsworths Farmacie, vlakbij gelegen bij de oude praktijk van Dr. Edward Bach. De apotheek van Ainsworths ligt in het hart van 't traditionele Londonse Artsendistrict in New Cavandish straat, slechts enkele straten verwijdert van het de oude praktijk van Dr. Bach in Harley Street.

Nadat John Ainsworths in 1989 met pensioen ging, heeft Tony Pinkus zijn werk voortgezet.

Tony Pinkus heeft zich als auteur een belangrijke plek weten te verschaffen in Engeland.

Ainsworths is sinds jaren de hofleverancier aan het Engelse Koningshuis.

Tegenwoordig heeft Ainsworths meer dan 60 werknemers die werken in de apotheek en in de productie. Tegenwoordig levert Ainsworths haar producten aan Therapeuten, patiënten, en winkels.

 

Te koop bij Star remedies


Over Ainsworths
De filosofie
Star Remedies
Nieuwe therapieen met Bach-bloesems / deel Diagnose en behandeling ook via huidzones<br>D. Kramer
Nieuwe therapieen met Bach-bloesems
Nieuwe therapieen met Bach-bloesems / deel II<br>D. Kramer
Nieuwe therapieen met Bach-bloesems
deel II

Bach-bloesems als sleutel tot de ziel<br>Mechtild Scheffer
Bach-bloesems als sleutel tot de ziel
Met Bach-bloesems weer in evenwicht<br>Annie Classens
Met Bach-bloesems weer in evenwicht
De helende kracht van Bach-bloesems<br>Rachelle Hasnas
De helende kracht van Bach-bloesems